Excite

Brad en Angelina zijn verloofd

De manager van Brad Pitt bevestigde deze week dat ‘Brangelina’ trouwplannen hebben. De geruchtenstroom kwam op gang toen Angelina met een enorme ring gespot werd afgelopen woensdag in het Los Angeles County Museum of Art. “Het is bevestigd,” zei manager van Brad Pitt Cynthia Pett-Dante, “Het is een belofte voor de toekomst en hun kinderen zijn erg blij.” Pett-Dante voegde toe dat er nog geen datum vast staat voor het huwelijksfeest. Wel vertelde ze dat de verlovingsring door Brad Pitt ontworpen is, in samenwerking met juwelier Robert Procop.

Speciaal ontwerp ring

Het is geen toeval dat juist juwelier Robert Procop de uitverkorene was om de verlovingsring te maken. Angelina Jolie werkte met hem aan haar eigen sieradenlijn The Style of Jolie, voor een goed doel. Procop zegt over de verloving: “Angelina draagt de ring. Ik kan bevestigen dat ze verloofd zijn.” Een ingewijde van het stel zegt dat Brad Pitt een jaar heeft gebroed op het ontwerp van de ring: “Hij wilde dat de ring in alle opzichten perfect werd, dus liet hij een diamant van de allerbeste kwaliteit zo slijpen dat hij precies bij de hand van Angelina past.” De ring heeft een grote diamant, omringd door kleinere edelstenen. De stenen aan de zijkant van de ring zijn precies gesneden op de maat van Jolies vinger.

Homohuwelijk

Brad Pitt heeft na zijn huwelijk met actrice Jennifer Aniston jarenlang gezegd niet eerder te zullen trouwen dan wanneer het homohuwelijk in heel Amerika legaal is. Daar lijkt de acteur nu van af te zien. De zes kinderen van Pitt en Jolie zijn blij met de trouwerij: “Dat vinden we eigenlijk wel leuk. Het lijkt wel alsof het steeds belangrijker wordt voor onze kinderen,” aldus Brad en Angelina.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021