Excite

Brad Pitt accepteerde filmrol in dronken toestand

Brad Pitt is weer veel in het nieuws. De sexy acteur schijnt vreemd te gaan met de nanny van zijn kinderen, waardoor zijn Angelina Jolie op het punt stond zelfmoord te plegen. Afijn, roddels en geruchten, uiteraard. Brad Pitt schijnt er zelf niet heel erg mee te zitten. Op het filmfestival in Cannes gaf hij toe dat hij af en toe wel eens te diep in het glaasje kijkt. Het leverde hem zelfs een filmrol op!

Brad Pitt was op Cannes voor de première van de film Inglourious Bastards van Quentin Tarantino. Pitt verklaarde dat hij de rol kreeg na een avondje doorzakken met de regisseur. Van de avond zelf kan hij zich niet veel meer herinneren, maar de superster verklaarde de volgende ochtend wakker te worden tussen vijf lege flessen en een bepaald rookapparaat. Zes weken later stond hij op de filmset. Wat het ongenoemde rookapparaat inhield, liet Brad Pitt in het midden.

De film Inglourious Basterds is een film over de Tweede Wereldoorlog. Pitt speelt een Amerikaanse luitenant die een groep Joodse soldaten bijstaat in hun strijd tegen de nazi's. De groep wordt tijdens de oorlog gedropt in Frankrijk en houdt zich bezig met wraakacties tegen de Duitsers. De tweede verhaallijn gaat over een Frans meisje dat gevlucht is naar Parijs nadat haar ouders zijn vermoord. En dat alles met de krachtige verbeelding van Tarantino.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020