Excite

Brad Pitt en Angelina Jolie gaan niet trouwen

Ze zijn al zes jaar samen en hebben evenzoveel kids. Zo is misschien wel het bekendste Hollywoodkoppel nog steeds niet getrouwd. In het roddelbladencircuit gingen geruchten dat daar snel een eind aan zou komen: ‘Brangelina’ zou plannen maken om in het huwelijksbootje te stappen. Maar volgens People Magazine gaat dat nog wel even op zich laten wachten.

Het blad zegt dat omdat een betrouwbare bron de geruchten als onwaar heeft bestempeld. ‘De geruchten zijn niet op bewijs gebaseerd en bevatten geen enkele waarheid,’ aldus de mysterieuze bron.

Eerder gaf Angelina aan dat ze wellicht zouden trouwen als hun kinderen erom zouden vragen. ‘Als het van de kinderen komt, dan is het heel moeilijk om nee te zeggen,’ vertelde de actrice aan ABC News.

Brad (47) en Angelina (36) willen pas met elkaar trouwen als het homohuwelijk in de Verenigde Staten gelegaliseerd wordt. Hoewel dat inmiddels in enkele staten het geval is, kan het nog wel even duren voordat de conservatievere staten overstag gaan.

Het zou voor beiden niet de eerste keer zijn dat er een ring om de vinger werd geschoven. In 2000 trouwde Brad met actrice Jennifer Aniston. Angelina was eerder getrouwd met Johnny Lee Miller en Billy Bob Thornton.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020