Excite

Brad Pitt's bulldog valt Johnny Depp aan

Opschudding in Hollywood. De 79-kilo zware bulldog van het glamourpaar Brad Pitt en Angelina Jolie heeft zich niet weten te gedragen. Tijdens een avondje uit lieten de twee hun hond Jacques achter bij goede vriend Johnny Depp. Op een onbewaakt moment vloog de bulldog de acteur aan.

Johnny Depp en Angelina Jolie spelen samen in de film The Tourist en kunnen het goed met elkaar vinden. Met de partners Vanessa Paradis en Brad Pitt gingen de acteurs tijdens de opnames regelmatig een hapje eten. Brad Pitt en Johnny Depp kennen elkaar al sinds de jaren '80 en hernieuwden hun vriendschapsband.

'Dom als ik was liet ik me overhalen een avondje op Jacques te passen,' zegt Depp tegen de Britse krant The Sun. Volgens de acteur had hij al in de gaten dat er iets niet goed zat bij de hond, omdat het beest vreselijk stonk. Toen de acteur even op zijn bed ging liggen en zijn schoenen uittrok viel de bulldog aan.

Johnny Depp schreeuwde om hulp terwijl hij met de hond worstelde. 'Jacques weegt 79 kilo, maar het leek wel alsof ik 140 kilo bovenop me had,' zo vertelt Depp. Uiteindelijk kwam er iemand om de 47-jarige ster uit zijn benarde positie te bevrijden. Of hij er iets aan overgehouden heeft is onduidelijk.

Afbeelding: Flickr, gebruiker nostri-imago

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021