Excite

Brangelina gaan toch trouwen?

Zes jaar is het stel al samen en hebben in die zes jaar een zestal kinderen bij elkaar gebracht. Trouwen kwam er niet van, want Brad en Angeline hadden ooit gezworen niet te zullen trouwens zolang het homohuwelijk niet legaal is in heel de Verenigde Staten.

Voor de kinderen - alle zes

Nu wil het stel met de koosnaam Brangelina toch in het huwelijksbootje treden. Is het homohuwelijk dan legaal geworden in Amerika? Nee. Het koppel wil graag trouwen vanwege de kinderen. "We hebben dat lang geleden gezegd, dat we niet zouden trouwen voordat iedereen kan trouwen. Maar nu vrees ik dat we het niet zo lang kunnen uitstellen," verklaart Brad in een interview. "Het lijkt meer te betekenen voor onze kinderen dan voor onszelf. Zij vinden dat belangrijk, ze vragen er vaak naar. En ook voor mij is het wel belangrijk om dat soort engagement te tonen."

Zwanger?

Dat de kinderen een belangrijke rol spelen in het leven van het Hollywoodstel mag blijken. Maar misschien is er nog een extra bijzondere reden waarom Pitt en Jolie met de snelheid van het licht willen trouwen. Zou Angelina zwanger zijn? Of misschien dan toch weer een adoptie? Brad vertelt aan The Hollywood Reporter: "We zijn er nog niet klaar mee. Momenteel is ons gezin mooi in balans, maar als we ergens ellende zien en we krijgen die flits van 'we kunnen dat kind helpen, we kunnen hier iets doen', dan zouden we absoluut nog een kind adopteren."

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020