Excite

Bridget beschuldigd van plagiaat

Bridget Maasland zou plagiaat hebben gepleegd. Ze heeft onlangs een nieuwe T-shirtlijn gelanceerd en de ontwerpen zouden niet helemaal van haar eigen hand zijn. Althans, volgens styliste Gaby van ’t Hart.

Styliste Van ’t Hart zegt dat Bridget pas met het idee voor de T-shirts kwam, toen ze kledingstukken van Van ’t Hart had geleend. Van ’t Hart kwam hierachter toen Bridget haar lijn ‘B by Bridget’ lanceerde en is niet echt blij met deze vorm van aandacht. Een aantal winkels hebben namelijk al aangegeven de lijn van Van ’t Hart niet te willen aankopen, omdat deze te veel lijkt op die van Bridget. Van ’t Hart is zich dan ook aan het beraden op eventuele stappen.

Volgens de manager van Bridget, Xenia Kasper, is er helemaal niets waar van de aantijgingen van Van ’t Hart en zou de styliste dit moment alleen maar gebruiken om aandacht te krijgen voor haar eigen lijn. Volgens Kasper is Bridget zelf echt creatief genoeg om met ideeën te komen en heeft ze daar geen anderen voor nodig. Bovendien zou Bridget al erg lang bezig zijn met de lijn, waardoor er eigenlijk niet eens tijd was voor het na-apen van de stukken van Van ’t Hart. Bridget zelf heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

Afbeelding: Flickr account thms.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018