Excite

Bridget Jones wordt weduwe

Schrijfster Helen Fielding heeft details bekendgemaakt over het nieuwe boek van Bridget Jones. Het karakter wordt weduwe en alleenstaande moeder. Waar Bridget Jones in de eerdere boeken uit de reeks uiteindelijk gelukkig eindigde met Mark Darcy, wordt de geliefde van de boekenheldin nu doodgeschreven. En dat komt hard aan bij de fans.

Overlijden Mark Darcy

Helen Fielding kondigde het overlijden van Mark Darcy aan in een interview met de Britse krant The Sunday Times. Het laatste boek van Bridget Jones verscheen al zo’n tien jaar geleden en eindigde met het huwelijksaanzoek van Mark aan Bridget. De twee zouden juist samen aan een lang en gelukkig leven beginnen, maar die droom wordt nu ruw verstoord door Fielding.

Mad About the Boy

In het nieuwste Bridget Jones boek ‘Mad About the Boy’ blijkt dat de relatie van Mark en Bridget eigenlijk niet zo goed is verlopen. De twee zijn in de tussentijd wel getrouwd en hebben twee kinderen gekregen, maar een lang en gelukkig leven kregen ze niet met hun dochter en zoon Mabel en Billy. Het boek start nu met een 51-jarige alleenstaande Bridget Jones die zich vijf jaar na de dood van haar man weer begeeft op het liefdespad.

Nieuwe boek Bridget Jones

Natuurlijk komen ook de bekende Bridget-problemen weer om de hoek kijken. Haar levenslange strijd met de kilo’s wordt nu versterkt door een strijd tegen de rimpels. Ook date Jones de ruim twintig jaar jongere toyboy Roxster. Hoe dit afloopt kun je vanaf 10 oktober lezen, dan komt het nieuwe boek over Bridget Jones namelijk uit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020