Excite

Bridget Maasland: 'geen relatie, wel daten'

Slecht nieuws voor alle mannen die hoopten Bridget Maasland aan de haak te slaan, na haar breuk met Johnny de Mol. Ze heeft voorlopig namelijk geen zin in een relatie, zo liet de presentatrice weten aan het magazine Beau Monde. Toch zou Bridget wel druk aan het daten zijn. Het is de vraag waartoe dat moet leiden als ze geen relatie wil, maar ''dat hou ik lekker voor mezelf,'' aldus de blondine.

Bridget wil dit keer de tijd nemen om te kijken of het klikt tussen haar een een potentiële lover. ''Natuurlijk ben ik aan het daten, ik ben een gezonde vrouw, dus ik kijk heus wel om me heen,'' liet ze optekenen. Maar ingaan op details wilde de presentatrice liever niet: ''De laatste keer dat ik daar iets over zei, lagen er meteen hordes fotografen voor de deur.'' En dat is natuurlijk niet prettig daten. Geef haar eens ongelijk.

Nu de liefde tussen Bridget en Johnny de Mol voorbij is, lijkt de mediastorm ook weer een beetje te zijn gaan liggen. Haar relatie met de zoon van producent John de Mol, en het neefje van alleskunner Linda de Mol was natuurlijk smullen geblazen voor de bladen. En die aandacht is Bridget niet ontgaan. ''Dat had ik nog nooit meegemaakt. Iedereen bemoeide zich ermee; op straat, overal waar ik kwam, begon iedereen erover.'' En daar had de presentatrice wel eens moeite mee, zo geeft ze toe in Beau Monde.

Overigens betekent de breuk niet dat Bridget geen contact meer heeft met Johnny's familie. Met vader John heeft de presentatrice natuurlijk te maken tijdens haar werk. Ook zegt ze tante Linda nog steeds ontzettend leuk te vinden en regelmatig een babbeltje te maken met moeder Willeke Alberti.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020