Excite

Bristol Palin schrijft autobiografie

Ze heeft het verlangen naar de spotlights niet van een vreemde. De dochter van Sarah Palin heeft na haar tienerzwangerschap en deelname aan Dancing with the Stars weer een nieuwe manier gevonden om aandacht te krijgen. De 20-jarige gaat een autobiografie schrijven. De autobiografie gaat waarschijnlijk over haar zwangerschap, haar twee verlovingen met babypapa Levi Johnston en haar moeder.

Hoewel er nog geen titel bekend is van de autobiografie – laat staan dat deze uitgebracht is – is het boek op Amazon.com nu al afgeprijsd. Het boek zou op 21 juni uit moeten komen en telt 304 pagina’s.

Het roerige privé-leven van Bristol voert waarschijnlijk de boventoon in het boek. Zo was ze eerder verloofd met Levi Johnston toen ze zwanger werd. Daarna verzuurde de relatie en kregen de twee – een nogal openbare – ruzie. Nadat zoon Tripp geboren werd, probeerden ze het weer even en verloofden ze zich weer. Die hereniging hield echter maar kort stand.

Bristol heeft in ieder geval het goede voorbeeld gekregen. In 2009 kwam de autobiografie van haar moeder uit, Going Rogue. Sarah heeft daarna ook nog mee gewerkt aan een realityserie over haar leven. Dit heeft ertoe geleid dat Sarah Palin inmiddels een van de meest populaire ‘merken’ in de VS geworden is. Of dit straks ook zal gelden voor dochter Bristol, is afwachten.

Afbeelding: Flickr account er3456

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020