Excite

Britney for President!

Als het aan Britney Spears lag, dan kreeg iedereen gratis taart en werd er zo snel mogelijk een nachtclub op de maan geopend! Zo wist ze te vertellen in een speciale videoboodschap die de zangeres had gemaakt voor de David Letterman Show.

Bekijk hier de beelden van Britney

Gekleed in een weinig verhullende bikini wist ze in totaal tien redenen te noemen om haar president van de Verenigde Staten te maken. En natuurlijk maakte ze direct van de gelegenheid gebruik om wat schaamteloze reclame te maken en wist ze te melden dat ze Osama Bin Laden wel uit zijn grot zou lokken met de onweerstaanbare geur van haar nieuwe luchtje.

Andere belangrijke voordelen: P Diddy als Vice President, een betere en meer coherente belastingstrategie, kostuumwisselingen in presidentiële nieuwsconferenties en voor het eerst sinds Nixon weer oogschaduw op de president! En ook niet verkeerd: het land zou voortaan alleen nog maar leuke plekken binnenvallen, zoals bijvoorbeeld Cabo.

Het was de eerste keer dat Britney weer in The David Letterman Show verscheen sinds eind 2006, een paar dagen voor ze haar scheiding met Kevin Federline aankondigde. Een ding mag duidelijk zijn: Brit is Back!

Afbeelding: Flickr account samlavi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020