Excite

Britney showt intieme tattoo’s

Britney Spears rekent af met het kleine beetje brave imago dat ze nog overhad. In een nieuwe fotoshoot showt ze voor het eerst twee tatoeages op intieme plekken: het binnenste van haar dijen. Britney heeft daar een ster en een kruis.

In de nieuwe fotoshoot laat Britney, die inmiddels twee zoontjes heeft, zien dat ze nog hartstikke goed in vorm is. Op een van de foto’s lukt het haar zelfs om haar been recht omhoog te steken. De fotoshoot is gemaakt ter promotie van haar nieuwe album, Femme Fatale. Het zevende album van de zangeres zou haar meest volwassen album ooit worden. Overigens wil dat niet zeggen dat ze met spijt of schaamte terug kijkt op haar eerdere werk; Britney noemt alles wat ze ooit heeft uitgebracht geweldig.

In het bijbehorende interview is Britney behoorlijk open over van alles, onder meer over seks. Ze vertelt dat ze op haar 12e voor het eerst van de bloemetjes en de bijtjes hoorde. Haar moeder vertelde haar het een en ander en Britney werd er vooral verward en beroerd van. Ook vertelt ze over haar tijd bij de Mickey Mouse Club, plastische chirurgie en haar grootste fobie.

Britney laat ook weten wat ze van de hedendaagse muziek vindt. Zo noemt de zangeres Lady Gaga uniek en geeft ze aan dat Christina Aguilera – die ook zond bij de Mickey Mouse Club – echt talent heeft.

Afbeelding: Flickr, gebruiker EuPaparazzi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021