Excite

Britney Spears beschuldigd van kindermishandeling

Er lijkt voor Britney Spears geen ontkomen aan. Haar comeback was natuurlijk fantastisch, maar een nieuw dieptepunt lijkt in zicht. Leek ze niet lager te kunnen zakken dan de kaalgeschoren freak die ze een tijd geleden was, ze brengt 'negatief in het nieuws' weer naar een heel nieuw level.

Britney Spears wordt namelijk door een voormalig bodyguard beschuldigd van het mishandelen van haar kinderen. Dat is natuurlijk misselijkmakend naar. Volgens de verslaggeving zou ze haar zoontjes Sean Preston en Jayden James aftuigen met een riem.

De zangeres werd door de voormalige bodyguard aangeklaagd, onder andere voor de kindermishandeling. Daarbij moet nog worden toegevoegd dat ze Sean en Jayden expres voedsel geeft waar ze allergisch voor zijn. Want dan worden ze ziek en dat vindt Britney blijkbaar prettig. Althans, volgens de bodyguard.

Uiteraard is dit een absoluut - met stip binnen op nummer één - dieptepunt in het leven van de popster. Een hoofd kaal scheren, dat is tot daar aan toe, maar kinderen mishandelen, als het waar is, is natuurlijk afschuwelijk. Dat zou mevrouw Spears zelfs op gevangenisstraf kunnen komen te staan. En terecht.

Zelf kan ze het in ieder geval niet geloven. Dat is te zien op de foto's die onlangs van haar gemaakt zijn. Tranen met tuiten tijdens het drinken van een verkoelend drankje. Hoe ze zich hier uit gaat redden, is voorlopig nog een raadsel. En als het waar is wat de bodyguard beweert, dan hopen we dat ze zich er niet uit zal redden.

Afbeelding: Flickr, loveyousave

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021