Excite

Britney Spears doet een triootje

Britney Spears is niet meer het semi-onschuldige meisje van haar eerste hitjes. Hoewel, dat schooluniform was ook niet per ongeluk uitgekozen, natuurlijk. Maar van het imago van braafste meisje van de klas, maagd tot haar huwelijk en onschuldigheid is weinig meer over. Haar kale hoofd en andere kale lichaamsdelen zijn te vaak op de foto gezet, haar relaties te vaak op de klippen gelopen en ze is teveel als trashy celeb gespot. Daarom windt Britney Spears er in haar nieuwste single "3" geen doekjes meer omheen.

De single "3" doet het goed in de Amerikaanse hitlijsten. Vaak een teken dat het liedje het hier ook goed zal doen. In het nummer "3" zingt Britney over groepsseks. Niet heel expliciet, maar het zit door de hele tekst heen. Bovendien geeft de titel "3" al het een en ander aan. Britney Spears is niet vies van een triootje, zo moet blijken. Want seks sells, uiteraard.

In de clip is Britney Spears te zien met twee mannen. Zelf draagt ze nauwelijks kleding, en wat ze draagt is doorzichtig. De mannen en Britney zijn aan het dansen, maar als je het droogneuken noemt keurt de jury het ook goed. Weg lief meisje, hier is de sexy femme fatale, dat lijkt Britney Spears steeds meer te willen uitstralen. Voorlopig lijkt deze tactiek succes te hebben.

Afbeelding: Dailymail.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020