Excite

Britney Spears legt concert stil: er hangt teveel rook

Afgelopen woensdag heeft zangeres Britney Spears een concert in Vancouver stilgelegd, nadat ze een paar nummers had gezongen. Dit deed ze naar eigen zeggen omdat het te rokerig was in de zaal.

Britney Spears is zelf ook een roker, maar toch ging ze na drie nummers van het podium of tijdens het concert. Daarna werd er omgeroepen dat de show pas verder zou gaan als de mensen zouden stoppen met het roken van joints en sigaretten. Pas veertig minuten later werd de show van eindelijk Britney Spears hervat in Vancouver. Aan het einde van de show zei de zangeres: ‘Dank je Vancouver, jullie waren fantastisch! Rij veilig en rook geen wiet!’

Volgens een woordvoerster had de reactie van Britney Spears te maken met de veiligheid. Er was een gevaarlijke situatie ontstaan, omdat er iets mis was met de ventilatie, waardoor er teveel rook bleef hangen. De crewleden die boven het podium aan het werk waren met de lichten, werden onwel. Volgens de woordvoerster is het juist goed geweest dat Britney Spears het optreden heeft gestaakt, omdat er anders grote problemen waren ontstaan.

Britney Spears heeft nog tot 5 mei een tour door Amerika en Canada. Daarna komt ze twee weken met haar show naar Londen. Er wordt gesproken over een mogelijke uitbreiding naar Europa en Australië voor de tour, maar hier is nog weinig over bekend.

En van dat einde zijn de beelden binnen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020