Excite

Britney Spears maakt comeback

Na een relatief korte afwezigheid van twee jaar, is Britney Spears helemaal terug. Deze comeback zou langer moeten duren dan haar vorige en wordt gevierd met een nieuw album, Femme Fatale.

Volgens Britney is ze nu echt helemaal volwassen en is ze klaar om te genieten van een normaal leven. 11 jaar geleden werd Britney bij het grote publiek bekend toen ze in de outfit van een schoolmeisje het opzwepende liedje ‘Baby One More Time’ zong. Na die tijd volgden hits als Oops! I Did It Again, Toxic en Slave 4 U. Er volgde ook een relatie met Kevin Federline, de achtergronddanser van Britney. Van hem kreeg ze twee kinderen en toen de twee uit elkaar gingen, raakte Britney helemaal de weg kwijt. Ze scheerde haar hoofd kaal, werd meer dan eens opgenomen en uiteindelijk kreeg haar vader zeggenschap over haar én haar fortuin.

Vader Jamie heeft die zeggenschap goed aangepakt en inmiddels is Britney terug met – naar eigen zeggen – haar beste album ooit. Ze wil er niet te veel over kwijt, want de muziek spreekt voor zich. Elk nummer geeft je het gevoel dat je lekker wilt dansen en je lichaam wilt bewegen. Voor haar album heeft Britney onder meer samengewerkt met Will.I.Am. Ook privé gaat het weer een stuk beter: ze is inmiddels al even gelukkig met Jason Trawick en zijn onlangs samen gaan wonen in Los Angeles.

Afbeelding: Flickr account samlavi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018