Excite

‘Britney Spears nog niet in orde’

Hoewel het met een nieuwe tour, het beste album uit haar carrière en volop optredens weer helemaal goed lijkt te gaan met Britney Spears, zou niets minder waar zijn. Haar succes is vooral te danken aan een stevige PR machine, want de popprinses zelf zou zich helemaal nog niet goed voelen.

Volgens ingewijden is het maar de vraag hoe lang Britney de act vol kan houden. Zij denken dat de kans dat het haar lukt tijdens een interview van vijf minuten al heel klein is, laat staan tijdens een tournee met maar liefst 26 optredens in twee maanden.

Een paar maanden geleden was Britney nog sterk aan de medicijnen. Ze slikte toen nog tien pillen per dag en moest bijna van de ene naar de andere plek gedragen worden. Ook op dit moment heeft ze eigenlijk nog continu begeleiding nodig en kan ze niet echt wat alleen doen. Ze zou zich gedragen als een zombie en last hebben van bizarre stemmingswisselingen.

Ook vorig jaar zou ze nog met een schaar haar haar bewerkt hebben, in een poging aandacht te trekken van haar personeel en familie. En hoewel Britney beter in vorm is dan tijden geleden, is hier weinig van te zien, omdat alle foto’s stevig met Photoshop bewerkt worden.

Overigens vallen de optredens van La Spears ook wel een beetje tegen; ze playbackt en haar dans is zeker niet wat het geweest is. Bovendien kijkt ze niet echt of ze er zin in heeft, dus mogelijk hebben de genoemde ingewijden het wel bij het rechte eind.

Afbeelding: Flickr account samlavi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020