Excite

Britney Spears stiekem een man?

Britney Spears is een enorm grote ster en geregeld in het nieuws. Vaak is er ophef geweest over haar acties en videoclips. Een paar jaar terug was iedereen nog geschokt toen ze haar hoofd kaal schoor. Ook nu heeft ze het weer voor elkaar. In haar nieuwste videoclip, die van Till The World Ends, zou namelijk een man zitten met een blonde pruik op.

In de clip zie je een man die een blonde pruik op heeft en de dansscènes van Britney doet. Dit zou komen omdat Britney het dansen zelf niet meer zo goed kan. Dit zou te maken kunnen hebben met een knieblessure. Op Twitter verschijnen al veel berichten van mensen die beledigd zijn, omdat het niet de zangeres is. Zo zeggen mensen: "Ik zag meteen al dat dit Britney niet was" en "Britney, schaam je. Denk je soms dat we dom zijn?". Ook zegt iemand: "Ik drukte het scherm op pauze toen ik het in de gaten had. Ik ben diep geschokt!"

Britney zelf zegt dat het geen man is, maar dat ze haar choreografe Tina Brown heeft gebruikt om de dansscènes te doen. Of dit werkelijk zo is, is nog maar de vraag. Wie is nou werkelijk de danser in de videoclip?

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021