Excite

Britney Spears verliefd op manager

Britney Spears is de laatste tijd regelmatig gezien samen met haar manager Jason Trawick. Zo werden ze bijvoorbeeld al gefotografeerd tijdens een uitje naar de Bahamas. Onlangs is dan ook bekend geworden dat Britney Spears en Jason Trawick inderdaad een stel zijn.

Jason Trawick zou tegen Britney Spears hebben gezegd dat hij Britney na haar grote Circus-tournee mee wil nemen naar een vakantie naar een romantische bestemming. De familie van Britney Spears is het eens met haar keuze en zijn blij met Jason Trawick. Eerdere relaties werden niet goedgekeurd door de familie.

Zangeres Britney Spears is eerder getrouwd geweest met Kevin Federline, tevens de vader van haar twee zoons. Ook heeft ze een relatie gehad met paparazzo Adnan Ghalib. Tevens heeft ze een huwelijk van 55 uur gehad, nadat ze getrouwd was in Las Vegas. Het korte huwelijk was met een vriend uit haar jeugd. Britney Spears brak in de jaren negentig door met het nummer Hit me Baby one more time. Sindsdien heeft ze veel grote hits gescoord, zoals Sometimes, Toxic en Circus. Ook is ze vaak in het nieuws verschenen, zoals toen ze bijvoorbeeld haar haren in een depressieve bui had weggeschoren en deze week nog, toen er foto's van de borsten van Britney openbaar gemaakt werden.. Momenteel is Britney Spears druk bezig met de promotie van haar nieuwste album Circus.

Afbeelding FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018