Excite

Britney Spears veroorzaakt rel over haar "pussy"

Britney Spears heeft het zwaar tijdens haar comeback-tournee. Zo waren fans teleurgesteld dat ze nauwelijks praatte tijdens haar eerste optredens in New Orleans. Maar teveel praten is ook niet goed. Tijdens een optreden in Tampa Bay, Florida, was iemand vergeten haar microfoon uit te zetten toen Britney klaar was met zingen. De opzienbarende woorden die Spears vervolgens sprak in de kleedkamer gaven meer info dan het publiek had willen horen.

"Mijn poes hangt er uit"

"Mijn poes hangt er uit", beet Britney Spears iemand toe in de coulissen. De vraag is of dat aan de kleding lag of aan de staat van haar geslachtsdeel na de zwangerschap. Hoe het ook zij, het hele publiek in het stadion kon meegenieten van het slippertje van Britney Spears. Dit uiteraard tot grote hilariteit. Hoever de poes van Britney Spears uit haar broekje hing, is niet bekend.

Verspreking Britney Spears te vinden op YouTube

In deze tijden van YouTube en mobieltjes met camera duurde het dan ook niet lang voordat de vaginale verspreking van Britney Spears op het internet verscheen. Voor alle mensen die niet bij het optreden waren - en dat waren er nogal een hoop - is de blunder van Britney Spears gewoon te bekijken en te beluisteren. Uiteraard alleen geschikt voor mensen die graag denken aan de poes van Britney Spears...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021