Excite

Britney Spears verpest eerste optredens

Britney Spears had na jaren van kale hoofden, zwangerschappen en foto's van d'r blote flamoes weer een soort van halve comeback. De singles vielen in de goede smaak, het album verkocht redelijk, dus dacht het marketingbureau achter het popmonster dat het tijd werd voor een wereldtournee. Voorlopig zakt Britney Spears echter lelijk door de mand tijdens haar optredens.

17.000 fans waren niet blij met Britney Spears

Na vijf jaar werd het weer eens tijd voor een tour van de omlaag gedonderde popprinses. Britney Spears trad op in New Orleans en zette een spetterende show neer. Gouden kooien, vuurwerk, veel poe en veel ha, kortom, een stadionshow zoals ze horen te zijn. Toch waren de 17.000 fans niet heel erg blij met het optreden. Want een spectaculaire show is leuk, maar er moet wel een persoonlijke band opgebouwd worden met het publiek, natuurlijk.

Britney Spears hield haar mond dicht

Dat was precies het probleem van Britney Spears: ze zei geen woord. 'Dank je, New Orleans, ik hoop dat jullie nog een fijne avond hebben', was het enige wat ze zei na twee uur lang visueel geweld over het publiek te hebben uitgestort. De rest van de avond hield Britney Spears haar mond dicht. Wellicht ook tijdens het zingen, het zou namelijk zomaar geplaybackt kunnen zijn, natuurlijk. Hoe dan ook, fans zouden het fijn vinden als Britney Spears wat meer ging babbelen tijdens haar show.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020