Excite

Britney trouwt deze zomer

Miss Spears staat aan het eind van de zomer weer voor het altaar. De zangeres zal trouwen op een 'tropische locatie' met haar vriendlief Jason Trawick, vertellen ingewijden aan de Amerikaanse roddelsite RadarOnline.com. Vorige maand vroeg Jason Trawick Britney ten huwelijk. En de verlovingsring alleen zou al maar liefst 92.000 dollar hebben gekost.

De bruiloft

Over hoe de bruiloft er uit gaat zien, vertelt een bron: "Het wordt een intieme bruiloft met alleen familie en een paar erg goede vrienden. Waarschijnlijk trouwen ze op een warme, tropische locatie. Britney is van plan een crèmewitte jurk te dragen en haar zoontjes worden bij de ceremonie betrokken als bruidsjonkers."

Juridische rompslomp

Maar voordat het zover is, moet de popster eerst haar juridische problemen oplossen. RadarOnline.com laat weten dat “ze met een schone lei wil beginnen.”

Britneys eerdere huwelijken

Het is niet de eerste maal dat la Spears voor het altaar komt te staan. Ze was van september 2004 tot juli 2007 getrouwd met Kevin Federline. En begin 2004 was de zangeres maar liefst 55 uur getrouwd met haar jeugdliefde Jason Alexander.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020