Excite

Britney weer depressief?

Hoewel de carrière van Britney Spears weer helemaal op de rit lijkt te zijn, is haar omgeving bang dat de zangeres opnieuw in een depressie vervalt zoals in 2007 gebeurde. Haar nieuwe baan als X-Factor jurylid is een gevaar voor de geestelijke gezondheid van Britney, zo geven bronnen aan. “Haar optreden in X-Factor doet haar opnieuw in een depressie belanden.” De vorige keer scheerde de zangeres haar hoofd kaal en verloor bovendien tijdelijk de voogdij over haar kinderen. Ze verbleef ook in een psychiatrische kliniek.

Faalangst

De reden dat Britney Spears neigt naar een depressie is dat ze haar rol als jurylid veel te serieus neemt. De zangeres staat constant onder grote stress en leeft met een enorme druk op haar schouders om te presteren. “Het hele X-Factorgebeuren maakt haar ontzettend bang en zenuwachtig,” zo verteld een ingewijde aan het entertainmentblad US Weekly. De faalangst van Britney zou deels te wijden zijn aan de enorme successen in haar tienerjaren, toen ze wereldhits scoorde met Hit Me Baby One More Time en Oops I Did It Again.

Bruiloft

Behalve haar rol als jurylid in X-Factor, heeft Britney nog een zorg aan haar hoofd: haar huwelijk met grote liefde Jason Trawick. De enorme bruiloft komt steeds dichterbij en Brit moet nog veel voorbereiden voor haar grote dag, waardoor de stress zich blijft opstapelen. Ook was er sprake van jaloezie op collega jurylid Jennifer Lopez, Britney moest en zou meer verdienen dan haar Latina collega Lopez. De geldkwestie zorgde eveneens voor slapeloze nachten in huize Spears.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020