Excite

Brits koningshuis woest op beveiligingsteam prins Harry

Naaktfoto’s van prins Harry gaan de hele wereld over sinds de 27-jarige prins afgelopen weekend bij een spelletje naakt biljarten zijn kleren verloor. Het Britse koningshuis is woest op prins Harry en het beveiligingsteam van de prins, dat in is gehuurd om juist dit soort situaties te voorkomen. Er waren in ieder geval twee beveiligers van de Scotland Yard aanwezig op het vakantieadres van prins Harry.

Reacties prins William en leger

Volgens een bron kreeg Prins William vanochtend de foto’s te zien. “Hij was eigenlijk niet verbaasd, maar wel ontgoocheld in zijn broer”, zo zegt de bron in het Amerikaanse tijdschrift. Ook het leger waar prins Harry in dienst is heeft inmiddels gereageerd: “Hij zal niet ontslagen worden, maar dit soort gedrag hoort niet bij iemand van zijn leeftijd en zijn stand. Als hij terug in het land is, mag hij zich aan een uitbrander verwachten.”

Groep meiden

Prins Harry was met twee vrienden in Las Vegas waar hij vakantie vierde na zijn werkzaamheden rondom de Olympische Spelen. De prins verbleef in een VIP suite in het MGM Grand hotel. Na een avondje uit in de hotelbar namen Harry en zijn vrienden een groepje meiden mee voor een wild feestje op de kamer. Daar liep een spelletje stripbiljart uit de hand.

Naaktfoto’s

In één foto, die werd genomen door een van de feestgangers, is prins Harry te zien terwijl hij zijn geslachtsdelen bedekt met een naakt meisje in zijn rug. In een tweede foto omarmt hij het meisje van achteren. Een van Harry’s nieuwe “vriendinnen” nam de naaktfoto’s met een mobieltje, terwijl normaal gesproken de beveiliging de telefoons van bezoekers inneemt. In Engeland zijn de foto’s niet gepubliceerd, omdat ze een inbreuk maken op de privacy van de prins, die in rust vakantie had willen vieren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019