Excite

Britse Prins Andrew verwikkeld in seksschandaal

  • © Getty Images
De Britse Prins Andrew, die jarenlang getrouwd was met Sarah Ferguson, is de hoofdrolspeler in een heus seksschandaal. Hij zou een minderjarige 'seksslavin' hebben misbruikt. Het gaat om Virginia Roberts. Deze jongedame zou in 2001 gedwongen seks hebben gehad met de prins, terwijl ze nog minderjarig was. Nu heeft ze aangegeven een boek over haar leven te willen schrijven.

In dat boek wordt niet alleen Prins Andrew genoemd. Ook Amerikaanse politici, zakenmannen en buitenlandse presidenten zouden erin voorkomen. Daarnaast zou ze het bed hebben gedeeld met een bekende minister-president. Ze werd tot dit alles gedwongen door multimiljonair Jeffrey Epstein, die eerder al veroordeeld werd voor pedofilie. Epstein is een goede vriend van Prins Andrew.

Virginia zou door Epstein zijn 'aangenomen' als seksslavin toen ze nog maar 17 jaar oud was. Ze zou daarbij niet het enige meisje zijn geweest dat seks moest hebben met oudere - vaak zeer bekende - mannen. Bovendien zou één van de nachten met Prins Andrew hebben bestaan uit een orgie met meerdere minderjarige meiden.

Hoewel de aantijgingen hevig ontkend worden, zijn er ook genoeg mensen die menen dat Virginia, die inmiddels moeder is van drie kinderen, geen reden heeft om te liegen en dat de kans dus groot is dat alles wat ze vertelt daadwerkelijk waar is. Prins Andrew heeft zich tijdelijk opgesloten in zijn chalet in het Zwitserse skiresort Verbier en zou binnenkort overleg hebben met de koningin.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020