Excite

Britse prinsje getoond aan publiek

Prins William en zijn vrouw Kate Middelton hebben vanmiddag hun zoon, aan het publiek getoond. Het pasgeboren Britse prinsje verliet met zijn ouders rond 19.00 uur lokale tijd het St. Mary’s hospital in Londen.

Toekomstige koning

Voor de deuren van het ziekenhuis kreeg het publiek en de pers de toekomstige koning voor het eerst te zien. Hoe het prinsje heet is nog niet bekend gemaakt. William bevestigde aan de toegestroomde menigte dat zijn zoon en zijn vrouw het beide goed maken. Kate stond glimlachend naast haar man die de baby in een een witte doek op zijn armen hield. Kate ontkrachtte vervolgens Williams grap dat de baby het knappe uiterlijk van zijn moeder heeft geërfd.

Nadat iedereen de baby had gezien, stapte het stel in een auto en vertrok naar Kensington Palace elders in de Britse hoofdstad.

Opa’s en oma

De opa’s en oma van het nieuwer prinsje bezochten hun eerste kleinkind eerder op de dag. Prins Charles en zijn vrouw Camilla kwamen rond 17.30 uur lokale tijd aan bij het St Mary’s Hospital. Eerder op de dag kwamen de ouders van Kate al kennismaken met het prinsje. Carole en Michael Middleton bezochten Kate, William en hun zoontje in het ziekenhuis. Carole Middleton zei na haar vertrek uit het ziekenhuis dat de baby “bijzonder mooi” is. Charles en Camilla zeiden “in de wolken” te zijn met de geboorte van Charles’ kleinzoon.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020