Excite

Britse tiener is 2 meter 30 lang

De Britse tiener Brenden Adams is dertien jaar, maar heeft al een lengte bereikt van 2 meter 30. Er was niets vreemds tijdens zijn geboorte. Hij was niet dikker of langer dan andere baby’s. Maar toen hij één jaar oud was had hij al de grootte van een driejarige peuter.

De dokters stonden in eerste instantie voor een raadsel, maar ontdekten toen dat hij een probleem heeft met zijn chromosomen. Toen Brenden Adams acht jaar was zag hij er al uit als een volwassen man. En ook toen hij jonger was ging zijn ontwikkeling erg snel. Moeder Debby Ezell zegt: ‘Toen Brenden twee maand oud was, zei de dokter dat hij te groot was. Op zijn vier maanden had hij al zijn tanden. Dan weet je gewoon dat er iets niet klopt. Het ergste was dat de artsen ons niet konden vertellen wat mijn zoon juist had.’

De vrienden van Brenden Adams zien hem als een normale jongen en hebben geen problemen met zijn lengte. Toch heeft hij erg veel problemen met zijn lengte. Hij moet overal bukken en zit schuin achter zijn bureau omdat hij zijn benen niet kwijt kan. Als Brenden Adams zo door zou groeien, zou hij dood gaan. Maar de artsen hebben het groeiproces weten te verminderen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020