Excite

Britse vrouw zwanger van zoon Omar Bin Laden

De zoon van Osama Bin Laden, Omar Bin Laden, probeert via een surrogaatmoeder een kind te krijgen. De Britse Louise Pollard is 24 jaar oud en probeert met het sperma van Omar en de eitjes van zijn Britse vrouw Jane Felix Browne zwanger te worden van hun kind.

Omar en Jane willen heel graag een kindje hebben, maar het lukt hen niet om er zelf een te krijgen. Daarom hebben ze via een speciale website contact gezocht met Louise, die de baby voor hen wilde dragen. Eerder ging het al mis: in zowel april als in mei werden al pogingen gedaan om zwanger te raken. De derde poging werd eerder deze maand gedaan en binnenkort zal een zwangerschapstest worden uitgevoerd, om te kijken of het gelukt is.

De 29-jarige Omar, in het dagelijks leven handelaar in oud ijzer, heeft al een kind met zijn ex-vrouw. Inmiddels is hij met de 54-jarige Jane getrouwd, en samen zouden ze ook graag een kind krijgen. Tot nu toe was dat echter nog niet gelukt.

Een kind kan voor de twee belangrijke gevolgen hebben. Als de poging slaagt, dan wordt Omar vader van een Brits kind en dat zou ervoor kunnen zorgen dat hij wél toegelaten moet worden tot het Verenigd Koninkrijk. Eerder had hij al aanvragen gedaan om daar te wonen, maar die werden steeds afgewezen, ook al zegt hij zelf al sinds voor 11 september 2001 geen contact meer te hebben gehad met zijn vader, Osama bin Laden.

Afbeelding: Flickr account gabi_menashe

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021