Excite

Britt komt in de Playboy

Britt Dekker is tegenwoordig ontzettend geliefd. Ze is bekend geworden in het programma Take Me Out, maar brak pas echt door toen ze ‘Echte meisjes in de jungle’ won. Haar typische uitspraken vielen meteen op, maar ondanks dat ze niet echt slim overkomt, vinden veel Nederlanders haar wel erg lief.

Playboy

Britt heeft aangegeven dat ze uit de kleren gaat voor het blad Playboy. Ze maakte dit bekend via het radioprogramma ‘Echte Jannen’, dat wordt gepresenteerd door de hoofdredacteur van Playboy, Jan Heemskerk.

Niet de eerste keer

Britt was al eerder benaderd door Jan Heemskerk, namelijk in het programma dat ze samen met Ymke heeft gemaakt: De Zomer Van Britt en Ymke. Het programma was alleen te zien op de website van RTL en de meiden hebben allerlei feestjes bezocht tijdens de opnames. In dit programma liet Jan Heemskerk weten dat hij best interesse in Britt had. Britt reageerde toen aarzelend en dacht dat het een grapje was. Later heeft ze in meerdere interviews aangegeven er toch best interesse voor te hebben.

Even afvallen

Wanneer Britt te zien is in de Playboy, is helaas nog niet bekend. Ze wil namelijk eerst wat afvallen, voordat ze in het blad verschijnt. In het programma ‘Echte Meisjes In De Jungle’ vertelde Britt regelmatig hoe dol ze is op de hamburgers van de McDonald's. Ze zal die burgers voorlopig dus echt even moeten laten staan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020