Excite

Broer Cheryl Cole moet de gevangenis in

Andrew Tweedy, de broer van Cheryl Cole, moet zes jaar de gevangenis in. Hij moest voor de rechter verschijnen in verband met zijn betrokkenheid bij een gewapende overval op het postkantoor in Newcastle.

Erg slim had Andrew het niet aangepakt; hij leende de dieven een neppistool uit, stelde zijn huis beschikbaar als ontmoetingsplek voor de vier andere criminelen en zij wisten vervolgens ongeveer 2500 euro op te halen. Voor Andrew is alles opgeteld echter waarschijnlijk wel een lucratieve business, want hij is al ruim 30 keer veroordeeld. Dit keer moet hij ook een paar jaar brommen.

Andrew is geen volle broer van Cheryl; haar moeder had al drie kinderen voor ze Cheryls vader ontmoette en nog twee kinderen kreeg, waaronder Cheryl. Het stel ging uit elkaar toen Cheryl 11 was. Ze zijn nooit officieel getrouwd geweest, maar de kinderen van moeder Joan hebben wel allemaal de achternaam Tweedy gekregen.

Met dit in het achterhoofd mag het duidelijk zijn waarom Cheryl uiteindelijk toch besloten heeft om haar achternaam na haar scheiding van voetballer Ashley Cole niet terug te veranderen in Tweedy. Overigens is Cheryl zelf ook niet zo’n lieverdje; zij heeft ook al eens voor de rechter gestaan wegens geweldpleging...

Afbeelding: Flickr account H4NUM4N

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020