Excite

Broer en zus vinden elkaar na dertig jaar op blind date

Je verloren gewaande broer of zus terugvinden is in een heleboel gevallen hartstikke leuk. Het is alleen niet helemaal de gewenste uitkomst van een blind date, zoals Sarah Kemp en George Bentley uit Schotland overkwam.

De 42-jarige Sarah en de 47-jarige George groeiden met elkaar op tot hun ouders in 1975 scheiden. Sarah verhuisde met haar moeder mee, terwijl George bij zijn vader bleef wonen. In 1989 trouwde Sarah, om na een jaar weer te scheiden. Wel hield ze de naam Kemp aan, waardoor George’s zoektocht naar zijn zus Sarah Bentley weinig vruchtbaar werd.

Het tweetal begon in november met elkaar te chatten op een Schotse datingsite, en besloot uiteindelijk om elkaar te ontmoeten. Na een half uurtje gesproken te hebben kwamen ze erachter dat ze broer en zus waren. ‘Het is al heel wat om je verloren broer na dertig jaar in een bar te ontmoeten, maar dan ook nog onder deze omstandigheden…. We hadden nog veel meer met elkaar gemeen dan we dachten!’ aldus een blije Sarah tegen de schotse krant The Daily Record.

Ook George is dolgelukkig, ook al heeft hij de liefde van zijn leven niet gevonden. ‘ Dit was de ontmoeting van ons leven, en we zien elkaar zo veel mogelijk om de verloren tijd in te halen.’

Afbeelding: Flickr, gebruiker Don Hankins

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020