Excite

Broer vreest moord Susan Boyle

De broer van Susan Boyle, John Boyle, is bang dat zijn zus het slachtoffer zal worden van een gestoorde fan, die haar – net als destijds met John Lennon zou zijn gebeurd – zal vermoorden.

Zijn angst komt niet helemaal uit de lucht vallen; al meerdere keren werd Susan Boyle in haar huis verrast door een insluiper. Onlangs was dat nog het geval, toen ze terug kwam na de opnames van de Helping Haïti single van The Sun. Toen trof ze op haar trap een indringer aan. Even daarvoor, rond de kerstdagen, zag Susan dat er twee vreemdelingen door haar achterraam gluurden.

Volgens John is zijn zus niet veilig en is dat deels te wijten aan haar platenmaatschappij. Daar is men zo druk met het tellen van het geld dat Susan Boyle voor hen verdiend heeft, dat er geen tijd is om na te denken over haar veiligheid. En dat terwijl de familie al meerdere malen heeft aangegeven dat er echt verbeteringen moeten worden gerealiseerd, om de veiligheid van Susan te waarborgen.

Susan Boyle zelf ziet haar toekomst wat zonniger in en zij is sowieso niet van plan om haar geliefde huis in Blackburn te verlaten. Zij geeft aan wel geschrokken te zijn, maar merkte direct op dat de inbreker waarschijnlijk nog meer schrok dan Susan.

Daarnaast zou de politie alles goed onder controle hebben. De indringer is mogelijk via de niet afgesloten keukendeur binnen gekomen. Voor de zekerheid zijn de sloten van het huis wel veranderd.

Afbeelding: Flickr account CLF

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020