Excite

Brown mag weer in buurt Rihanna komen

Het heeft er alle schijn van dat zangeres Rihanna en haar ex-vriendje Chris Brown weer een beetje naar elkaar toegroeien. In 2009 nog mishandelde Brown de popster, waarna ze voor haar verwondingen behandeld moest worden en Brown zelf gearresteerd werd. Rihanna gaat er nu mee akkoord dat het toen vastgestelde contactverbod een beetje versoepeld wordt.

In februari 2009 moest de op Barbados geboren zangeres een optreden op de Grammy’s afzeggen. Ze was namelijk behoorlijk toegetakeld door haar toenmalige vriendje Chris Brown, die zijn centjes overigens verdient met het zingen van lieve luisterliedjes.

Het stel had ruzie gekregen in de auto, waarna Brown in woede ontstak en Rihanna trakteerde op een vuistensandwich. Uiteraard werd Brown na dit voorval gearresteerd. Hoewel Brown eerst beweerde dat hij onschuldig was, mocht hij toch een werkstraf gaan doen en kreeg hij een voorwaardelijke celstraf van vijf jaar.

Ook werd hem een contactverbod opgelegd. De 22-jarige Brown mocht niet binnen een straal van vijftig meter van zijn ex komen. Dat zou behoorlijk lastig worden bij de Grammy Awards van dit jaar. De advocaat van Brown heeft er daarom voor gepleit dat het verbod wordt afgezwakt. Brown mag wel in de buurt komen van de 22-jarige zangeres, maar mag haar niet lastigvallen. Volgens bronnen kan zij hiermee leven.

Afbeelding: Flickr, gebruiker avrilllllla

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020