Excite

Bruce Jenner betrokken bij fataal auto-ongeluk

  • © Getty Images
Bruce Jenner, de stiefvader van Kourtney, Kim, Khloe en Robert Kardashian en vader van onder meer Kendall en Kylie Jenner, is zaterdag betrokken geraakt bij een ernstig ongeluk. Hij reed in Malibu toen hij samen met een aantal andere auto's bovenop een Toyota Prius knalde. Die zou plotseling gestopt zijn. De 69-jarige bestuurster van de Prius kwam bij dit ongeluk om het leven.

Het ongeluk gebeurde op de Pacific Coast Highway, een drukke weg die langs de kust van Californië voert. In totaal waren vier auto's betrokken bij het ongeluk. Het is nog niet helemaal duidelijk wat er gebeurd is, maar het lijkt er wel op dat Jenner in ieder geval geen blaam treft. Toen hij in de Escalade van zijn ex-vrouw Kris reed, had hij niet gedronken. Er gaan geruchten dat hij wel aan het sms'en was, maar die zijn niet bevestigd.

Jenner heeft zelf inmiddels een verklaring afgegeven bij de politie en aangegeven dat hij het heel erg vindt voor de nabestaanden van de overleden vrouw. Hij zou overigens wel beweerd hebben dat hij achtervolgd werd door paparazzi toen het ongeluk gebeurde. Daar lijkt echter ook nog geen bewijs voor te zijn. In totaal raakten 7 mensen gewond bij het ongeluk. Jenner kwam met de schrik vrij. Het dodelijke slachtoffer is een kennis van het gezin; deze weduwe woonde in de buurt van Kourtney en Khloe.

Bruce Jenner komt de laatste tijd vaak in het nieuws. De voormalige Olympisch sporter zou namelijk bezig zijn met een transformatie naar vrouw. Die transformatie zou onder meer via een reality serie op tv vertoond worden. Bruce heeft al een aantal operaties ondergaan en zou - als de tijd daar rijp voor was - een glamoureuze 'rentree' willen maken als vrouw. Zijn kinderen zouden hier inmiddels van op de hoogte zijn gesteld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020