Excite

Bruce Jenner bevestigt transformatie naar vrouw

  • © Getty Images
In wat hij zelf zijn 'laatste interview als man' noemt, heeft voormalig Olympisch kampioen Bruce Jenner bevestigd dat hij voortaan als vrouw door het leven gaat. Hij kan het niet langer opbrengen om zich anders voor te doen dan hij is. De ex-man van Kris Jenner, stiefvader van de Kardashians en vader van Kendall en Kylie Jenner heeft tegen Diane Sawyer verteld dat hij al sinds zijn jeugd voelt dat hij een vrouwelijke ziel heeft. Van de term 'gevangen in een verkeerd lichaam' houdt hij niet, maar daar komt het in feite wel op neer.

Hoewel het probleem waar Bruce al die jaren mee worstelde zeker geen publiek geheim was, zegt hij wel dat al zijn drie ex-vrouwen wisten waar hij mee zat. Hij zou in de jaren '80 al hormonen hebben geslikt, waardoor hij toen hij Kris Jenner ontmoette al een bescheiden B-cup had. Toen durfde hij zijn transformatie echter niet door te zetten. Ook zou hij tegenover Kris hebben geprobeerd zijn problemen wat af te zwakken door bijvoorbeeld te vertellen dat hij graag vrouwenkleding droeg, maar niet aan te geven dat hij zich eigenlijk vrouw voelde.

In het afgelopen jaar liet Bruce onder meer zijn haar groeien, werd hij gespot met nagellak en zou hij een stukje van zijn adamsappel hebben laten schaven, zodat hij een meer vrouwelijke uitstraling kreeg. Tijdens het interview maakte hij zijn haar los uit de inmiddels kenmerkende staart en liet hij zien dat het al een behoorlijke lengte had gekregen. Ook nam hij Diane mee zijn kast in, waar hij verschillende jurken liet zien.

Hoewel de één het er moeilijker mee heeft dan de ander, staat Bruce's familie achter hem. Een aantal van zijn zoons waren aanwezig tijdens het interview en spraken hun steun uit. Kendall en Kylie lieten weten dat ze trots waren op hun vader. Hetzelfde geldt voor alle drie de ex-vrouwen van Bruce. Volgens Bruce had Kim het er eerst het moeilijkst mee, maar is zij dankzij een opmerking van Kanye West helemaal omgedraaid en is zij nu zijn grootste steun. Khloe zou het nog wel heel moeilijk hebben met deze wending, maar uiteindelijk vindt ook zij het het belangrijkst dat Bruce gelukkig is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020