Excite

Bruce Jenner praat voor het eerst over geslachtsverandering

  • © Getty Images
Er gaan al tijden geruchten dat Bruce Jenner, de stiefvader van onder meer Kim Kardashian en vader van onder andere Kendall, Kylie en Brody Jenner, bezig is met een transitie en vrouw wil worden. Tot nu toe hield hij zijn lippen daarover stijf op elkaar, maar in een preview van het interview dat hij aan Diane Sawyer geeft, vertelt hij eindelijk zelf ook wat.

Heel veel wijzer worden fans nog niet van de preview, want het enige dat we Bruce horen zeggen is dat zijn hele leven een voorbereiding geweest is op 'dit'. Wel wordt aangekondigd dat hij met Diane zal praten over de beslissingen die hij heeft moeten nemen, zijn verleden en natuurlijk ook zijn toekomst. Hoewel het niet officieel bevestigd is, gaat iedereen ervan uit dat het onderwerp van het interview met Diane zijn verandering zal zijn. Het gaat om een exclusief interview dat twee uur duurt en op vrijdag 24 april op de Amerikaanse zender ABC zal worden uitgezonden.

De inmiddels 65-jarige winnaar van Olympisch goud heeft de publiciteit de laatste tijd gemeden, zeker nadat hij betrokken is geraakt bij een dodelijk auto-ongeluk op 7 februari. Volgens de media zou hij zijn familie inmiddels wel verteld hebben dat hij transgender is en zij zouden hem volledig steunen. Het enige dat zij voor Bruce willen is dat hij gelukkig wordt.

Ex-vrouw Kris zou er nog wel wat moeite mee hebben, maar ook voor haar staat het geluk van Bruce bovenaan. Volgens de media zou Bruce niet alleen veel vertellen tijdens het interview, maar ook een echte coming out hebben. Hij zou inmiddels al borstimplantaten hebben, een operatie aan zijn adamsappel hebben ondergaan en tal van andere zaken hebben veranderd, zodat hij een vrouwelijker uiterlijk heeft. Ook zijn haar laat hij al enige tijd groeien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020