Excite

'Bruce Jenner werkt aan coming-out als vrouw'

  • © Getty Images
Voormalig Olympisch kampioen Bruce Jenner zou druk bezig zijn met zijn transformatie naar vrouw. De ex-echtgenoot van Kris Jenner - de moeder van onder meer Kim Kardashian - zou 2015 hebben gekozen als hét jaar waarin hij zijn coming-out wil beleven en verder door het leven wil gaan als vrouw.

De geruchten dat Bruce liever een vrouw zou zijn doen al langere tijd de ronde. Ze werden bovendien extra aangewakkerd toen hij zijn haar liet groeien. De realityster werd bovendien al diverse malen gespot met lippenstift, oorbellen en nagellak.

Bruce zou inmiddels al verschillende operaties hebben ondergaan om zijn lichaam vrouwelijker te maken. Zo deed hij wat aanpassingen in zijn gezicht en zou hij zijn adamsappel hebben laten weghalen. Ook is hij inmiddels gespot met borsten. Jenner geeft zelf geen commentaar op de geruchten. Zijn ex-vrouw Kris neemt het wel voor hem op en geeft aan dat ze de geruchten gemeen vindt, of ze nu wel of niet waar zijn.

Volgens ingewijden zou Jenner zijn plannen helemaal geheim willen houden tot zijn transformatie gereed is. Dan wil hij op glamoureuze wijze naar buiten treden, in een mooie outfit en met make-up. Tot die tijd houdt hij alles voor zichzelf. Druk maken over de meningen van anderen doet hij niet, hij is alleen vastberaden nu te gaan voor zijn eigen geluk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021