Excite

Bruce Willis getrouwd

De Amerikaanse acteur Bruce Willis is in het huwelijksbootje gestapt. Dit weekend trouwde hij met model Emma Heming. Dit werd bekend gemaakt in het Amerikaanse tijdschrift US Magazine.

Het stel is getrouwd op de Caribische Turks- en Caicos-eilanden. Op de bruiloft waren onder anderen te gast de ex van Bruce Willis Demi Moore en Madonna. Sinds vorig jaar zijn Bruce Willis en Emma Heming een stel. Bruce Willis heeft uit zijn eerdere huwelijk met Demi Moore drie dochters gkeregen. Na dertien jaar scheidde Bruce Willis met Demi Moore in 2003. Demi Moore hertrouwde al in 2005, met de acteur Aston Kutcher.

Bruce Willis werd bekend door zijn rol in de serie Moonlighting. Maar hij brak pas echt door met zijn Die Hard films. De acteur heeft ondertussen veel grote titels op zijn naam staan, zoals Twelve Monkeys, The Sixth Sense, Pulp Fiction, Armageddon, Unbreakable en Sin City. Behalve acteren heeft Bruce Willis enkele singles uitgebracht. In Nederland scoorde hij in 1987 een top tien hit met het nummer ‘Under the boardwalk.’

Op 16 oktober 2006 kreeg de acteur een ster op de bekende Hollywood Walk of Fame in Los Angeles.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020