Excite

Bruno duwt zijn kont in het gezicht van Eminem

Opschudding en hilariteit tijdens de MTV Movie Awards 2009. Sasha Cohen, de comedian en acteur die met Borat de wereld veroverde, haalde een stunt uit die Eminem boos de zaal deed uitlopen. Cohen brengt binnenkort zijn nieuwste film naar de bioscoop. Die film gaat over Bruno, een nichterige Oostenrijkse presentator die zich graag verkleed en verslag doet van de wereld van mode en showbiz.

Als een engel kwam Cohen in de rol van Bruno de zaal invliegen. Prachtig zag het er uit. Witte vleugels, een Romeinse soldatentuniek en begeleid door de muziek van Enigma. Bruno verkocht zijn rol met verve. Alleen halverwege bleef de installatie hangen. Klunzig stortte Bruno richting het publiek, om uitgerekend bij homohater Eminem op schoot te belanden.

Bruno landde niet zomaar op schoot bij Eminem, hij kwam namelijk op zijn kop terecht. Oncharmant staken zijn benen in de lucht en werd zijn blote kont in de neus van Eminem geduwd. Bruno kon Eminem een poepje laten ruiken, als hij wilde. Eminem en zijn 'homeys' duwde en trokken Bruno weg, waarna ze de zaal verlieten. In scene gezet? Uiteraard. Maar wel hilarisch!

Afbeelding: MTV

De beelden:

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020