Excite

Bruno komt naar Nederland!

De film Borat was hilarisch, hoewel je dat niet aan iemand uit Kazachstan moet vragen. Sacha Baron Cohen weet door de perfecte outkast uit te kiezen ons een spiegel voor te houden. In Borat was dat dat Borat, in zijn nieuwste film is dat Bruno, ook gelijk de titel van de film. Natuurlijk is het een comedyfilm, maar het zou net zo goed een documentaire kunnen zijn over onze diepste gevoelens ten opzichte van de homofiele medemens. En laat nou net die homofiele medemens, net als de Kazachstanen eerder, niet heel blij zijn met Bruno.

Sacha Baron Cohen maakt dat niet uit. De promotietour voor Bruno is in volle gangen. Overal promoot de komediant zijn film in zijn rol als Bruno. Zo is de Oostenrijkse relnicht momenteel in Londen, na eerder tijdens de MTV Movie Awards zijn reet in het gezicht van Eminem te hebben geduwd. In Londen vermaakte Bruno het toegestroomde publiek een uur lang met grappen over Arnold Schwarzenegger en Gordon Brown, de Britse premier. Ook Madonna kreeg er van langs. Bruno gaf aan dat zwarte baby's uit de mode zijn en hij zijn exemplaar allang op eBay te koop had gezet.

Ook Nederland krijgt een beurt van Bruno. Zaterdag 20 juni komt het nieuwe fenomeen naar Amsterdam. Ook daar zal weer een hoop bijzonders gebeuren, Sacha Baron Cohen en zijn alter ego Bruno kennende. Het zal in ieder geval niet onopgemerkt voorbij gaan. Homo-organisatie COC is niet blij met de komst van Bruno naar Amsterdam. Volgens de organisatie zet Sacha een stereotype neer. Dat is ook uiteraard het hele idee. Bruno is een extreem karakter, waardoor de reacties van de mensen die hij interviewt ook extreem zijn en beter laten zien hoe onze samenleving nu echt over homofilie denkt.

Afbeelding: HLN

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020