Excite

Bryan Adams brengt oude nummers toch uit

  • © Getty Images
Bryan Adams heeft zijn succesalbum Reckless opnieuw uitgebracht en zette daarop ook verschillende nummers die wel in de jaren '80 zijn opgenomen, maar destijds niet zijn uitgebracht. Van dat laatste heeft de Canadese zanger nu spijt: "Als ik ze nu terug luister, vraag ik me af waarom ik ze destijds niet allemaal tegelijkertijd als een dubbelalbum heb uitgebracht."

Reckless, het album dat in 1984 voor de eerste keer verscheen, was één van de meest succesvolle albums van Bryan Adams. Hij brak het jaar ervoor door met de elpee Cuts Like A Knife, maar Reckless bevestigde zijn positie als zanger. Het album bracht maar liefst zes hitsingles voort.

Een van de meest succesvolle nummers van het album was bijna niet uitgebreid. Adams wilde 'Heaven' namelijk in de eerste instantie helemaal niet op het album zetten. Dat nummer was geschreven voor de film 'A Night in Heaven', maar Adams vond die zo slecht, dat hij er over dacht om het nummer dan ook maar niet uit te brengen.

Andere bekende hits van Reckless zijn Run To You, It's Only Love met Tina Turner, Somebody, One Night Love Affair en Summer of '69.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021