Excite

'Bullock drijft Clooney en Canalis uit elkaar'

George Clooney en de bekende Italiaanse tv-persoonlijkheid Elisbetta Canalis hebben hun relatie verbroken. Dat laat het tweetal weten in een gezamenlijke persverklaring. Over de oorzaak van de breuk wordt inmiddels druk gespeculeerd.

In Amerikaanse media gaat het hardnekkige gerucht dat Clooney het aan zou leggen met Sandra Bullock, zijn tegenspeelster in zijn nieuwe film Gravity. De 'hechte vriendschap' tussen Clooney en Bullock zou Canalis een doorn in het oog zijn geweest. De laatste weken trekken Clooney en Bullock, die al jaren goed bevriend zijn, vaak samen op.

Daardoor zou de relatie tussen Clooney en Canalis de laatste weken danig zijn bekoeld. Het stel, dat sinds de lente van 2009 een relatie had, werd afgelopen week nog wel samen gespot in Clooney's villa aan het Italiaanse Comomeer. Begin deze maand sprak Canalis nog het verlangen uit dat zij met Clooney wilde trouwen. Maar daar had de eeuwige vrijgezel schijnbaar geen trek in.

"We zijn niet meer samen. Het is heel moeilijk en heel persoonlijk. Daarom hopen we dat onze privacy gerespecteerd wordt", zo laten Clooney en Canalis in hun persverklaring weten.

De vijftigjarige Clooney was in het verleden eenmaal getrouwd. In 1989 stapte hij in het huwelijksbootje met de actrice Talia Balsam, maar deze relatie liep in 1993 op de klippen. Sindsdien heeft Clooney altijd gezegd dat hij nooit meer opnieuw zal trouwen. Wel had hij relaties met Lisa Snowdon, Sara Larson en de afgelopen twee jaar met Elisabetta Canalis.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020