Excite

Caitlyn Jenner aanwezig bij Gay Pride New York

  • © Getty Images
Caitlyn Jenner was afgelopen zondag aanwezig tijdens de Gay Pride Parade in New York. Ze maakte daar haar debuut. De 65-jarige realityster, die dit jaar bekend maakte dat ze voortaan als vrouw door het leven wilde gaan, was met zes van haar vrienden aanwezig op het feestje na de parade.

Volgens een ooggetuige zou de stiefvader van Kim Kardashian, voormalig Olympisch sporter Bruce Jenner, naar de menigte hebben gezwaaid. Ze zou het fijn hebben gevonden dat ze herkend werd. Bovendien werd haar aanwezigheid bij de Gay Pride Parade opgenomen voor haar nieuwe realityserie I Am Cait. In deze serie laat ze alles zien over haar transformatie tot vrouw. Het is nog niet helemaal bekend wanneer deze serie op tv zou komen, maar het was de bedoeling dat het ging om een serie van ongeveer acht tot tien afleveringen. Het zou dus geen nieuwe variant zijn van Keeping Up With The Kardashians.

Voor Caitlyn is het leven in de afgelopen tijd in een stroomversnelling gekomen. Ze was - als Bruce - ongeveer 20 jaar getrouwd met Kris Jenner, de moeder van Kourtney, Kim, Khloe en Robert Kardashian. Samen kregen ze nog twee kinderen, Kendall en Kylie. Nadat de twee uit elkaar gingen, staken steeds meer geruchten de kop op over een mogelijke transformatie van Bruce.

Onlangs werd een interview door Diane Sawyer uitgezonden, waarin Bruce uit de doeken deed hoe hij zich - eigenlijk zijn hele leven al - voelde. Ook kwamen een aantal van zijn kinderen in beeld. Vooral Kendall en Kylie leken het erg moeilijk te hebben met de overgang. Toch gaven ze wel aan dat ze hun vader hierin steunden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021