Excite

Caitlyn Jenner ziet stiefkinderen maar weinig

  • © Getty Images
Hoewel iedereen uit de Jenner-Kardashian-familie heeft aangegeven achter Caitlyn Jenner te staan, vindt Caitlyn dat ze met name haar stiefdochters maar erg weinig ziet. Het lijkt wel of er een muur is opgetrokken, aldus Caitlyn, die tot ongeveer een half jaar geleden nog door het leven ging als Bruce Jenner.

Dit vertelt Caitlyn in haar realityserie I am Cait. Volgens Caitlyn komt er niemand die kant op. Kourtney heeft helemaal geen initiatief genomen om contact te leggen met Caitlyn en ook van Khloe komt er maar weinig. Dit vertelt ze aan Kim, die op dat moment dus wél op bezoek is.

Volgens Kim heeft dat voor een groot deel te namen met de keuze die Caitlyn gemaakt heeft. Door vrouw te worden, was het voor de moeder van de Kardashians, Kris Jenner, een logische stap om te scheiden. Zij was immers niet lesbisch. En zo'n scheiding zorgt er automatisch voor dat er meer afstand komt, of ze dat nu willen of niet.

Bovendien heeft Kourtney op dit moment ook hele andere zaken aan haar hoofd. Zij verliet een aantal maanden terug Scott, met wie ze zo'n negen jaar samen was en drie kinderen heeft. Er gingen al langere tijd geruchten dat het niet zo lekker liep met de twee en nadat Scott gesignaleerd was met zijn ex, was het voor Kourtney wel klaar. Sindsdien lijkt zij zich volop in het leven te storten, terwijl Scott erop los feest, maar ook met enige regelmaat aangeeft dat hij misschien toch wel een foute keuze gemaakt heeft.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021