Excite

Caleb Followil trouwt met Victoria's Secret-model

Ja, als rocker neem je natuurlijk geen genoegen met de eerste de beste vrouw. Vandaar ook dat de frontman van de populaire rockband Kings of Leon, Caleb Followil, aan de haal ging met een heus ondergoedmodel. Donderdag trouwde hij met Lily Aldridge, vooral bekend van haar werk voor Victoria’s Secret.

De stoere rocker beschreef zijn trouwdag als ‘een perfecte dag.’ En dat zal mede komen door de jurk die zijn geliefde droeg, een strapless creatie van niemand minder dan Vera Wang. En ook het Gucci-pak van de 29-jarige zanger mocht er wezen.

De ceremonie had plaats op de luxe San Ysidro Ranch in Montecito, Californië. En het is niet voor het eerst dat beroemdheden kiezen voor deze chique locatie. Op deze ranch trouwde actrice Gwyneth Paltrow namelijk eerder met Coldplay-zanger Chris Martin. Later trouwden ook Hillary Duff en ijshockeyer Mike Comrie op deze fantastische plek. Alle vier waren ze uitgenodigd voor het feestje van Caleb en Lily.

De twee ontmoeten elkaar op het Coachella-festival in 2007, waarna ze bijna niet meer van elkaars zijde weken. De zanger, misschien wel het beste bekend van het nummer Sex on Fire, ging in september al op de knieën voor de bloedmooie Lily.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020