Excite

Calvin Harris beëindigt relatie om Taylor Swift

  • © Getty Images
De Schotse DJ Calvin Harris, die onder meer bekend is van de superhit Summer, heeft zijn relatie met lingeriemodel Aarika Wolf beëindigd. De twee hadden elkaar ontmoet op de set van zijn single Blame en waren in totaal zeven maanden samen. Naar eigen zeggen lukte het het stel niet om er iets van te maken. Er gaan echter ook geruchten dat Harris de relatie heeft opgezegd vanwege Taylor Swift.

De twee worden steeds vaker samen gezien en afgelopen weekend vloog Taylor zelfs naar Las Vegas om Harris in actie te zien. Op die trip gingen ook haar goede vriendinnen Selena Gomez en Ellie Goulding mee. Tijdens het optreden van Harris zou Swift met name in het DJ-hokje te vinden zijn geweest, waar ze enthousiast danste. Harris vertelde al eens in de media dat hij Swift een geweldige songwriter vindt.

Hij zou dan ook graag met haar samenwerken en dat lijkt wederzijds te zijn. Swift maakt de laatste tijd steeds meer dance-muziek en heeft bij vrienden ook al aangegeven dat ze graag met hem wil werken. Daarnaast zijn de twee gespot tijdens een Universal-feestje, waar ze stevig met elkaar aan het flirten waren. Volgens omstanders was er zeker een bepaalde chemie tussen de twee te bemerken.

De relatie tussen Aarika en Calvin zou - los van Taylor - sowieso gedoemd zijn te mislukken: de twee vonden elkaar erg leuk, maar het werkte gewoon niet. Daarom blijven ze gewoon vrienden. Dat is meer dan de vorige ex van Harris kan zeggen; eerder ging hij enige tijd uit metRita Ora, maar die liep niet goed af. De twee zouden nu niet meer door één deur kunnen. Overigens wil dit niet zeggen dat een relatie tussen Calvin en Taylor direct voor de hand ligt. De zangeres heeft namelijk aangegeven even helemaal klaar te zijn met mannen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021