Excite

Calvin Harris vooral dol op Taylor's succes

  • © Getty Images
Enige tijd geleden verliet Calvin Harris zijn vriendin - een lingeriemodel - voor Taylor Swift. Het is nog niet helemaal duidelijk of de twee nu een relatie hebben, maar Harris zou zich wel ontzettend aangetrokken voelen tot Taylor. En dat gaat dan niet alleen om haar charmes en uiterlijk, maar ook om haar succes! Vrijdag kwamen foto's naar buiten waarop het stell zoenend stond tijdens een concert. Ook werden ze hand in hand gefotografeerd.

Volgens ingewijden zou Taylor helemaal niet een vrouw zijn waar Calvin normaal gesproken voor valt, maar haar succes lijkt hem van gedachten te doen veranderen. De dj zou verschillende mogelijkheden zien voor een samenwerking, die er weer voor zouden kunnen zorgen dat hij zelf meer succes kan boeken. Harris blijkt namelijk behoorlijk zakelijk ingesteld en is goed op de hoogte van de impact die de sterren van dit moment hebben.

Taylor en Calvin leerden elkaar kennen via de meidenband Haim, die bestaat uit gemeenschappelijke vriendinnen. Calvin maakte eerder al een nummer met hen. Taylor Swift werd deze week nog door het Amerikaanse zakenblad Fortune uitgeroepen tot de meest invloedrijke vrouw van dit moment. Als het gaat om de meest invloedrijke mensen, dan staat ze op de zesde plek, onder mensen als Apple-topman Tim Cook, de paus en de president van China.

Overigens heeft Harris in een interview zelf ook al eens gezegd dat Taylor helemaal niet zijn type is. Als hij haar op Tinder zou hebben gespot, dan zou hij zeker naar links hebben geveegd, tenminste, dat zegt hij. Na die tijd hebben de twee echter een goede vriendschap ontwikkeld, waar mogelijk meer in zit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021