Excite

Cameron Diaz date ex Madonna

Het lijkt er op dat Cameron Diaz inderdaad een relatie heeft met de ex van Madonna, Alex Rodriguez. Ze werd onlangs gefotografeerd terwijl ze zijn appartement verliet. Eerder deden de twee nog erg hun best om vooral niet samen gezien te worden.

Voor Rodriguez is het niets nieuws om te daten met een bekende vrouw. Zo ging hij eerst uit met Madonna en had hij daarna een relatie met Kate Hudson. Beide relaties stonden volop in de belangstelling van de pers.

Al langer gingen er geruchten dat Diaz wat met Rodriguez zou hebben, maar de twee hebben veel moeite gedaan om vooral alle schijn van een relatie te vermijden. Nu lijkt er echter geen ontkomen meer aan en Life & Style wist al te melden dat de twee inderdaad samen waren en dat ze samen waren geweest vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet.

Vorige week leek het er nog op dat Diaz haar relatie met Justin Timberlake weer nieuw leven in had geblazen. De twee hadden jarenlang een relatie en de relatie tussen Timberlake en zijn nieuwe liefje, Jessica Biel, zou al op de klippen zijn gelopen. Nu ze samen in een film speelden, leek de passie van vroeger weer op te laaien. Die twee vertelden echter alleen vrienden te zijn. Om te bevestigen dat Timberlake nog samen was met Biel, waren zij de laatste paar dagen ook veel samen te zien.

Afbeelding: Flickr account sheksays

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020