Excite

Cameron Diaz trouwt met Benji Madden

  • © Getty Images
Actrice Cameron Diaz is maandag getrouwd met Benji Madden, met wie ze al enige tijd een relatie had. Het duurde even voor de 42-jarige blondine het geluk weer kon vinden na haar breuk met Justin Timberlake, maar in de rocker van Good Charlotte, Benji Madden, leek ze haar match gevonden te hebben.

Bij de bruiloft waren ook diverse andere sterren aanwezig, zoals Reese Witherspoon en Gwyneth Paltrow. Onder de gasten bevonden zich natuurlijk ook Benji's broer en schoonzus, Joel Madden en zijn vrouw Nicole Richie. Hun zoon Sparrow van vijf was de ringdrager. Andere aanwezigen waren onder meer Samantha Ronson, Toni Collette en Jeffrey Katzenberg.

De bruiloft vond plaats in het huis van Cameron in Beverly Hills, waar ze al sinds de herfst met Benji samenwoonde. In haar tuin werd een grote tent geplaatst, die onder meer versierd werd met talloze prachtige bloemen. Het geheel werd overzien door maar liefst vijf wedding planners.

Voor de bruiloft daadwerkelijk plaatsvond, werd er al veel gespeculeerd over een feestje. Sinds december is Cameron regelmatig gespot met een verlovingsring rond haar vinger. Daarnaast is het niet bepaald een geheim dat Cameron al tijden toe was aan een man in haar leven en met Benji leek er direct een klik te zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021