Excite

Cameron Diaz trouwt waarschijnlijk nooit

De kans dat Cameron Diaz nog in het huwelijksbootje stapt is niet zo heel groot. Zij gelooft niet zo in het huwelijk en noemt het beloven van eeuwige trouw een ‘kelderend instituut’. Het huwelijk zou helemaal niet meer in de moderne tijd passen, aldus de actrice.

De 39-jarige blondine vindt dat het belangrijk is dat mensen hun eigen regels maken en dat ze niet proberen om relaties aan te passen aan tradities die eigenlijk niet meer in deze tijd thuishoren. Dit liet ze weten in een interview in Maxim. Geloften horen wat Diaz betreft niet in een goede relatie. en ze weet dan ook niet of ze zelf wel zou willen trouwen.

Volgens Diaz hebben veel getrouwde mensen allang geen romantische gevoelens meer voor elkaar en het lijkt haar zinloos om te trouwen met iemand, om daar later weer van te scheiden. Op deze manier kan ze gewoon een relatie verbreken en vervolgens weer doorgaan.

Diaz staat overigens wel bekend om haar langere relaties. Zo had ze eerder een lange relatie met de acteurs Matt Dillon en Jared Leto en was ze jaren samen met Justin Timberlake. Inmiddels is ze alweer een jaar gelukkig met basketballer Alex Rodriguez, die ook nog enige tijd aan Madonna gelinkt werd.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020