Excite

Canada vindt Pamela Anderson te sexy

Ze zijn er uit. Pamela Anderson is te sexy voor Canada. Althans, als ze uit de kleren gaat. En dan hoeft ze niet eens alles uit te trekken. Een flinterdunne bikini is voldoende. Heeft ze dat aan, dan zijn ze in Canada over de zeik.

Hoe zit de vork precies in de steel? Pamela Anderson heeft meegewerkt aan een reclame voor PETA. De organisatie die iedereen oproept vegetariër te worden, gebruikt altijd sexy reclames om hun punt over te brengen. En daar werken beroemde vegetarische vrouwen graag aan mee.

Op foto van Pamela Anderson zit ze in kleine bikini op de grond. Haar lichaam is getekend alsof een slager er elk moment zijn mes in kan zetten. 'All Animals Have The Same Parts', staat er bij. Want Pamela Anderson is een Playboy-bunny en dus ook een diertje.

Het verbod op publicatie van de foto in Canada heeft tot veel ophef geleid. Vooral van Pamela Anderson zelf. De negatieve publiciteit is natuurlijk een perfecte mogelijkheid om PETA verder te promoten.

De Baywatch babe roept dat ze niet begrijpt hoe uitgerekend Canada de foto kan verbieden. Canada staat bekend om zijn progressiviteit. Ook trekt ze de conclusie in het extreme door. Als poseren in bikini al niet mag, betekent het zeker dat vrouwen overal in burka's moeten lopen? Aldus de rondborstige blondine.

Hoe het ook is, de reclame is gemaakt. PETA en Pamela staan in de publiciteit. Iedereen in Canada heeft het plaatje inmiddels opgezocht via Google. En gelukkig hebben ook wij de foto's nog...

Afbeelding: HLN.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020